Annilanranta_15-6-2023_JVaahtera-53

AlueetTee unelmistasi totta Mikkelissä

Mikkelissä unelmat omasta kodista muuttuvat todeksi. Tarjoamme monenlaisia tontteja omakotitaloille, upeassa luonnon ympäröimässä ympäristössä, jossa voit rakentaa oman uniikin kodin. Kaupungin tonttivalikoima on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja toiveita. Olitpa sitten etsimässä tilavaa perhetonttia, kompaktia kaupunkikotia tai unelmiesi tonttia pariskuntana, Mikkelistä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Annilanranta_24-10-2022_JVaahtera-16

Saimaan rantatontit Annilanranta

Annilanrannassa on 11 omarantaista tonttia ja kahdeksan Saimaa-näkymällä olevaa tonttia. Jokaisella rantatontilla on oikeus rantasaunan ja venelaiturin rakentamiseen. Tonttien erityislaatuisuutta korostaa harju- ja rinnemaasto, joka mahdollistaa mielenkiintoiset ratkaisut. Rakennuksilta edellytetään rinteeseen sopivaa talomallia, mutta kaavoitus sallii rohkean luovuuden osana Saimaa-maisemaa.

Lue lisää

Mikkelin monipuoliset Pientalotontit

Mikkelin kaupungin laajasta tonttivalikoimasta löydät taatusti tarpeisiisi ja unelmiisi vastaavan vaihtoehdon. Uusi tonttipalvelumme mikkelintontit.fi aukeaa aivan pian. Täydennämme sivua jatkuvasti uusilla alueilla ja tonteilla - pysy kuulolla! Mikkelin kaupungin vapaat pientalotontit ovat tähän asti katsottavissa erillisestä tonttihakupalvelusta.

Katso vapaat tontit

Annilanranta_1-11-2022_JVaahtera-7